Her er de første glimtene fra «American Horror Story: Freak Show»

Om ikke lenge er det endelig klart for en ny sesong av «American Horror Story», denne gangen med den megetsigende undertittelen «Freak Show».

Nå er de første teaserne her, og de lover godt.

Tredje sesong av «American Horror Story», «Coven» ble forrige uke hyllet med flere Emmy-statuetter i Los Angeles, blant annet til Jessica Lange og Kathy Bates for henholdsvis beste kvinnelige hovedrolle og birolle i en miniserie eller tv-film. Hurra! Det feirer vi med å vise hele «Coven» fra starten 17. oktober på FOX.

Men nå som de første glimtene fra neste sesong har begynt å dukke opp, tør vi håpe på at også «Freak Show» skal vise seg å være en Emmy-verdig affære.

Nylig kom nyheten om at serieskaper Ryan Murphy har hentet inn Jyoti Amge, som med sine 62,8 centimenter er verdens minste kvinne, til serien.

amge

Men det stopper ikke der. Serien, som er kjent for å stokke alle kort og roller for hver sesong, vil som «Freak Show»-navnet antyder ta oss med til et et 50-tallstivoli som livnærer seg av å vise fram folk med funksjonshemninger eller uvanlige kroppslige framtoninger.

Allerede har også Sarah Paulson røpet at hun vil spille en dame med to hoder.

AmericanHorrorPaulson

Og i denne samlingen av de fem teaserne som nå er blitt sluppet, loves det mye mer:

https://www.youtube.com/watch?v=0sPa1kYUyAQ

Nå gleder vi oss til å høre – og se – mer til allerede etablerte «American Horror Story»-stjerne som Kathy Bates, Angela Bassett, Frances Conroy, Emma Roberts, Gabourey Sidibe og Evan Peters – samt nye tilskudd som Michael Chiklis («The Shield») Wes Bentley («The Hunger Games») og John Carroll Lynch («Fargo»).

Mon tro hvem av dem som ender opp i manesjen?