Mmmmm… menneskekjøtt. Hinter «The Walking Dead» om kannibalisme i sesong fem?

Er innbyggerne i Terminus kannibaler? Det er det store spørsmålet i forkant av premieren på sesong fem av «The Walking Dead» på FOX den 13. oktober.

Nå er det sluppet en ny poster og en tagline for sesongen – «Hunt or be Hunted» – som hinter om at det kanskje kan være tilfelle.

TWD_hunted

Potensiell spoiler for deg som ikke har sett sesong fire: Den siste episoden i forrige sesong viste hvordan Gareth (Andrew J. West), lederen for «The Termites», og hans gjeng skjøt mot Rick & co, for så å ta dem til fange og føre dem til en sporvogn.

Fordi Rick og gjengen hans er ment å bli menneskemat? Brrrr. Vi får se.

Produsentene har ikke bekreftet at The Termites er en kannibalistisk kult, og at det blir noen sentral del av plottet i sesong fem, men tegneserieforfatter Robert Kirkman (som også er produsent for serien) har fortalt at tv-serien kommer til å legge seg tett opp mot fortellingen fra tegneserien i de kommende episodene.

Vi skal ikke spoile noe ved å gjengi elementer fra tegneserien, men de innvidde lurer nok på om The Termites muligens er en variant av The Hunters fra tegneserieversjonen. I så fall er det mye blodig moro i vente.

Og Andrew Lincoln, som spiller Rick, har gledet seg stort over karakteren sin i femtesesongen:

– Det har vært gøy å komme tilbake til sinte, kick-ass Rick. Det er noe med det å få pistolen tilbake, skoene på, og å bli svett og blodig. Det føles veldig bra, sa Lincoln under sommerens Comic-Con-panel ifølge Digital Spy.

Her kan du se trailer. Gleder du deg?

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=j4GAs9TJVjM]

«The Walking Dead» får premiere på FOX 13. oktober.

2 tanker om “Mmmmm… menneskekjøtt. Hinter «The Walking Dead» om kannibalisme i sesong fem?”

Det er stengt for kommentarer.