Endelig! Første trailer til «American Horror Story: Freak Show» skremmer og fascinerer

Vi jublet ganske høyt da vi fikk vite at neste sesong av «American Horror Story» foregår i et freak show i 50-tallets Florida. Det finnes jo i prinsippet ingen grenser for hvor mange skumle, skrullete og vanvittige ting som kan skje i et slikt miljø, eller?

Nå har produsentene i 20th Century Fox Television sluppet en leken og utrolig stilig første trailer for serien. Trykk play og skru opp høyttalerne!

Her får vi altså glimt av noen av sesongens hovedkarakterer: Jessica Lange som sirkussjef (stilig og matchende kjole!), Kathy Bates som kvinnfolk med skjegg, Angela Bassett som dame med tre bryster, Sarah Paulson som siamesisk tvilling – og Michael Chiklis (du vet, han politisjefen i «The Shield») som kraftkar med bart.

Syns du det allerede er en sterk liste med skuespillere kan vi jo nevne at folk som Frances Conroy, Denis O’Hare og Emma Roberts også er med, uten å dukke opp i traileren. I tillegg til John Carroll Lynch, som spiller karakteren Twisty the Clown killer.

ahs_freakshow_0409Hvordan i alle dager får serieskaper Ryan Murphy med seg alle disse superfolka? Én grunn kan være at han skriver rollene spesifikt for dem:

– Denne serien er så uvanlig. Vi elsker skuespillere, og vi skriver for dem. Vi skriver rollene med en spesiell skuespiller i tankene, ut fra kjærlighet og beundring. Vi starter som fans, og har det som utgangspunkt, sa Murphy til nettstedet Collider tidligere i år.

«American Horror Story: Freak Show» foregår i småbyen Jupiter i 1952, da freakshow-kunstformens storhetstid nærmet seg slutten. En gruppe freaks ankommer byen for å vise forestillingen sin, men merker kjapt at det er noen mørke krefter på stedet som kommer til å true både dem og befolkningen i byen.

«American Horror Story: Freak Show» har premiere onsdag 5. november kl. 21.55 på FOX!

PS: Ga låta i traileren mersmak? Den er framført av den amerikanske «The Voice»-deltakeren Melanie Martinez, og sangen heter «Carousel»:

https://www.youtube.com/watch?v=e7sEvJN6kPY