Begynn å spare! Dette er flipperspillet alle «The Walking Dead»-fans har drømt om

Det er mange måter å måle suksessen til en film eller tv-serie på. For «The Walking Dead» sin del holder det nok for de fleste å henvise til seriens rekordhøye seertall.

Men spør du enkelte ildsjeler, har du ikke oppnådd ordentlig suksess før du har fått ditt helt eget flipperspill.

Passende nok er turen derfor nå kommet til den høyt elskede zombieserien. På tide!

Det er det tradisjonsrike flipperfirmaet Stern Pinball som nå lager et flipperspill basert på AMC-showet, der du som spiller må hjelpe Rick Grimes & co. å kjempe mot zombietrusselen som nærmer seg fra alle kanter.

Stern-WalkingDead-Pro-Detail6

Ifølge nettstedet Polygon vil pro-versjonen av spillet koste deg den nette sum av 5495 amerikanske dollar – det er med andre ord bare å begynne å spare (eller håpe på en ekstra gavmild nisse til jul).

Til gjengjeld får du da gjensyn med noen kjente miljøer fra tv-serien, blant annet fengselets celleblokk C. Blar du opp enda mer for «limited edition»-utgaven av spillet – den koster hele 8595 dollar – vil det også følge med koselige artifakter som en fisketank med et opplyst zombiehode oppi.

pinb

Mest av alt lar vi oss likevel imponere av måten den mest eksklusive versjonen av flipperspillet lar deg skyte ut kulene:

– En enorm armbrøst kommer ut fra fronten av maskinen, den bokstavlig talt glir ut, og du kan skyte ut kulene hvor du vil på spillebrettet. Spillet kommer til å være helt fantastisk både å se og spille på, sier Stern-sjef Jody Dankberg til Polygon.

De mange detaljene på spillet er utviklet med god hjelp fra Gregory Nicotero, som også er ansvarlig for spesialeffektene på «The Walking Dead» – i tillegg til at hans imponerende CV også rommer «Predator» og den originale «Day of the Dead»·

Selve flipperspillet er designet av John Borg, som tidligere har laget klassiske spill som «Star Wars», «Guns N’ Roses» og «Twister», samt at programmeringen utføres av Lyman Sheats – ansvarlig for blant annet «Tommy Pinball Wizard», «Medieval Madness» og «AC/DC».

Vi vil ikke få høre noen av tv-seriens skuespillere låne stemmene sine til spillet, men det kan vi vel leve med – vi tipper det kanskje blir nok av zombiebrøl å høre blant all den sedvanlige og nostalgiske flipper-støyen.

Om du skulle falle for fristelsen, husk at du også må sørge for at maskinen får rett type strøm: Spillet er designet for den amerikanske strømfrekvensen på 60 Hz, mens vi her i Norge bruker 50 Hz. Det er riktignok dyrt å importere et slikt flipperspill til Norge, men opplevelsen blir raskt enda dyrere om du glemmer akkurat den biten …

Her kan du se flere bilder av det fantastiske flipperspillet: