Endelig: I kveld har «The Good Wife» premiere på FOX!

En av de store vinnere gjennom de siste års Emmy-utdelinger, har vært CBS-serien «The Good Wife».

Serien, som nå har fått grønt lys for en sjette sesong, har vunnet både kritikernes og publikums hjerter siden starten i 2009.

Om du ikke er kjent med serien fra før, har du nå sjansen: I kveld har nemlig FOX premiere på den aller første sesongen klokka 21.55.

Det betyr at vi hver søndag framover kan følge det hektiske livet til Alicia Florrick (spilt av Julianna Margulies), som får livet snudd på hodet idet statsadvokat-mannen må gå av i kjølvannet av en svært offentlig skandale som involverer både korrupsjon og sex.

https://www.youtube.com/watch?v=hpxn33eYYwU

Helt fra starten i første sesong, som består av totalt 23 episoder, blir vi kastet hodestups inn i den allerede etablerte skandalen som omgir ektemanns handlinger.

Alicia må ikke bare stable på beina advokatkarrieren etter mange års jobbpause som fulltids husmor – hun må samtidig sjonglere situasjonen med mann og barn med de tidvis svært innfløkte sakene hun kommer borti.

– Dette er blitt den beste serien på reklamefinansiert fjernsyn, skrev The Wire tidligere i år.

Om du skulle trenge enda flere unnskyldninger til å benke deg foran skjermen klokka 21.55 i kveld, har vi samlet fem svært overbevisende grunner her.