Denne ukas godbiter på FOX

Av og til kan det være vanskelig å finne fram i jungelen på tv-en – men på FOX prøver vi å gi deg bra tv gjennom hele uka.

Hver uke framover vil vi likevel hjelpe deg litt på vei ved å peke ut høydepunktene kanalen har på by på i uka som kommer.

Her er høydepunkter gjennom resten av uka på FOX:

Mandag: Nest siste episode i «The Bridge» sesong to. Her kan du lese mer om hvor bra serien er blitt.

Tirsdag: «Taboo – Secret Lives» klokka 21.55 tar et dypdykk inn i livene til folk som ikke er redde for å utforske ting de aller fleste av oss holder oss langt unna

Onsdag: Som en oppladning til «Freak Show» senere i høst, viser vi «American Horror Story: Coven» (sesong tre) episode fem og seks fra kl. 21.55.

Torsdag: Hver torsdag viser vi nye episoder av «Psych» – en humoristisk krimserie der vi følger Shaun og kompisen Gus i det private etterforskningsbyrået Psych. Shaun hjelper politiet i egenskap av å være synsk – det eneste problemet er at han egentlig ikke er det …

Fredag: Fredagsfilmen klokka 21.55 er «The Crew» – og etter det, fra 23.35, viser vi «The Walking Dead» sesong fire episode 13 og 14.

Lørdag: En fin dag å få med seg noen «NCIS»-episoder, kanskje? Fra 19.00 og utover sender vi hele fire episoder på rappen av den populære serien.

Søndag: «The Good Wife» går hver søndag klokka 21.55, med reprise av forrige ukes episode kl. 21.00. Om du ikke kjenner så godt til «The Good Wife», har vi samlet sammen fem gode grunner til at du bør få den med deg.

Ha en fin uke!

TWD_hunted