FOX Norge advarer mot sterke scener i «The Walking Dead»-premieren

«Vi advarer om at dette programmet inneholder scener som kan virke støtende.»

Dette er en advarsel seerne av «The Walking Dead» vil møte før sesongpremieren førstkommende mandag klokka 21.55.

FOX ønsker å advare seere om at den første episoden av «The Walking Dead» sesong fem inneholder scener som kan virke støtende på enkelte seere.

Dette er første gang i historien FOX Norge ser seg nødt til å komme med en slik advarsel i forkant av et program. Det vil ligge en tekstplakat foran hver visning av denne episoden – inkludert reprisene.

Grunnen til at FOX Norge nå gjør dette, kan du lese mer om nedenfor.

Men først (nok) en advarsel: Om du ikke vil ha noe av innholdet i premiereepisoden spoilet, bør du unngå å lese videre. Vi vil nemlig avsløre konkrete hendelser i episoden som kan ødelegge seeropplevelsen for enkelte.

Et lite stykke ut i sesongpremieren av «The Walking Dead» blir noen av de som ble holdt fanget i Terminus fraktet inn i et rom – som ganske raskt viser seg å være et slakterom … for mennesker.

Som vi tidligere har antydet, har beboerne i Terminus sett seg nødt til å spise menneskekjøtt for å holde seg med mat. Dette åpner igjen for grusomme scener.

Det som muligens vil støte enkelte seere, er en svært eksplisitt scene der flere personer blir halshugget og tappet for blod.

På grunn av disse bildene har FOX Norge også besluttet å flytte alle «The Walking Dead»-reprisene som var satt til fredag kl. 21.00 fram til klokka 23.35.

Sesong fem av «The Walking Dead» starter på FOX førstkommende mandag klokka 21.55.

TWD_hunted

3 tanker om “FOX Norge advarer mot sterke scener i «The Walking Dead»-premieren”

Det er stengt for kommentarer.