Fullt trøkk i «The Walking Dead» og nye «NCIS»-episoder: Her er uka på FOX!

Vi er godt i gang med sesong fem av «The Walking Dead», og etter den svært eksplosive førsteepisoden blir det spennende å se hvordan ferden fortsetter for de overlevende.

Selv om «The Walking Dead» preger sendeflaten vår om dagen, har vi også veldig mye annet spennende på by på i uka som kommer:

Søndag 19. okt: Forhåpentligvis har du blitt godt kjent med Alicia Florrick (spilt av Emmy-vinner Julianna Margulies) gjennom de første episodene av «The Good Wife», som går på FOX Norge i hele høst og vinter.

gw_1

Klokka 21.55 viser vi episode fire av førstesesongen – og om du ikke fikk med deg forrige ukes episode viser vi den rett før, klokka 21.00.

Klokka 22.50 sender vi forøvrig reprisen på forrige ukes sesongpremiere av «The Walking Dead».

Mandag 20. okt: Hold deg godt fast, klokka 21.55 er det nemlig klart for andre episode av «The Walking Dead».

Etter forrige ukes knallstart er det svært spennende å se hvordan Rick og gruppa klarer seg videre – både i kampen mot zombiene, men også mot de nesten enda farligere menneskene de møter på veien.

I episode to får du blant annet møte denne fyren med prestekrage …

prest

Akkurat som forrige uke, sender vi episoden to ganger på rad, så du kan være helt sikker på å få den med deg. Først klokka 21.55 – deretter på nytt klokka 22.50, altså.

Nye episoder av «NCIS»!

«NCIS» er en av de aller mest populære seriene på FOX Norge, og tirsdag kveld klokka 20.05 kan vi endelig by på en helt ny sesong – den syvende i rekka.

I sesongpremieren, kalt «Truth or Consequences», blir vi umiddelbart dratt inn i fortsettelsen på den ulidelig spennende cliffhangeren på slutten av sesong seks: Hva skjedde egentlig med Ziva?

ziva

Heldigvis er det ikke like lenge å vente på de neste «NCIS»-episodene videre etter dette.

Onsdag, torsdag og fredag viser vi nemlig andre, tredje og fjerde episode i den sjuende sesongen – alle sammen til samme tid, klokka 20.05.

Fredag 24. okt: Fredagsfilmen denne uka er thrilleren «The Hillside Strangler» klokka 21.55, basert på den sanne historien om to fettere som samarbeidet om drapene på unge jenter i Los Angeles på slutten av 70-tallet.

Se på det gjerne som en oppvarming til FOX Norges skrekkelige høst

Rett etterpå, klokka 23.35, viser vi reprise på ukas episode av «The Walking Dead».

Lørdag 25. okt: Om du ikke fikk med deg de tre første episodene av «NCIS» denne uka, viser vi dem i reprise fra klokka 19.00 og utover.