De ventet på bussen og ante fred og ingen fare – inntil de oppdaget zombiene!

En god latter forlenger livet, sies det – men det spørs om det hjelper om man har en hel haug med zombier på nakken …

Mens vi varmer opp til kveldens andre episode av «The Walking Dead» (les alt om den første her), kan vi jo slå i hjel litt tid med noen morsomme «The Walking Dead»-videoer?

Den østerrikske tv-kanalen Sky, som sender «The Walking Dead» der i landet, dro nylig et lite stunt på en lokal busstasjon for å minne folk på seriepremieren.

Når vi ser skjult kamera-spøker som dette, blir vi alltid litt bekymret for om hjertene til alle de involverte skal holde. Heldigvis ser det ut som at alt gikk bra her – og ingen reklameboards ble knust i slengen:

Reklamen minner oss forøvrig om dette hysteriske «The Walking Dead»-stuntet som ble dratt på gata i New York tidligere i år:

Husker du saken vi hadde for litt siden der vi utforsket hvordan det ville se ut om zombiene kunne snakke og synge i den fantastiske Bad Lip Reading-parodien på «The Walking Dead»?

Nå er endelig del to av videoen ute, og den er minst like morsom som den første (Carl Poppa!):

I denne videoen, som også dukket opp forrige uke, stilles spørsmålet om hvordan det ville sett ut om du byttet ut zombiene i «The Walking Dead» med … fulle folk.

Og bare for å runde av på et selvironisk og -granskende vis, slenger vi på denne klassikeren fra i fjor:

Sånn, nå som du har ledd ferdig, er det på tide med litt alvor – husk å skru på FOX Norge klokka 21.55 i kveld for den enormt intense andreepisoden av «The Walking Dead» – her er en liten smakebit i form av noen bilder: