Dette angrer «The Walking Dead»-skaper Robert Kirkman mest på i serien

«The Walking Dead»-skaper Robert Kirkman er ikke en tilfeldighetenes mann.

Det aller meste som angår den zombieinfiserte verdenen vi etterhvert er blitt så godt kjent med gjennom tegneserien, dataspillene og ikke minst tv-serien, er nøye gjennomtenkt. Kirkman vet til og med hvordan han skal ende det hele!

Men av og til kan det gå litt for raskt i svingene, noe Kirkman nå innrømmer i et ferskt intervju.

Det er til The Hollywood Reporter at Kirkman forteller om en scene han gjerne skulle ha droppet i tv-seriens første sesong.

– Om jeg kunne gjøre noe på nytt, ville jeg ikke laget den CDC-episoden, forteller Kirkman – og refererer til den aller første sesongavslutningen.

I den omtalte episoden kommer Rick & co. fram til CDC (Center for Desease Control), der legen Edwin Jenner (spilt av Noah Emmerich) blant annet hvisker noe i øret på Rick før han sprenger hele stedet i filler.

Den store hemmeligheten som blir hvisket – som strengt tatt ikke ble avslørt før godt uti andre sesong –  er at alle i verden allerede er infisert av det fryktelige zombie-viruset. Man må altså ikke nødvendigvis bli bitt for å ende opp som en zombie.

cdc

– Det ga muligens seerne altfor mye informasjon, og var en stor endring på et veldig tidlig tidspunkt i serien, sier Kirkman.

Blant annet ble det snakket om hva som skjedde på lignende sentre i Frankrike – en referanse til utenomverdenen vi ikke har sett noe særlig mer til (noe Kirkman heller eventuelt vil spare til den kommende spin-off-serien).

– Jeg føler at det kanskje kunne ha vært en bedre måte å runde av første sesong på. Det endte opp med å være en artig episode, jeg elsker dessuten Dr. Jenner og synes Noah gjorde en glimrende jobb. Men det er ting i den episoden som jeg ikke synes hører hjemme i «The Walking Dead»-verdenen, avslutter han.

Vel, vi får håpe at Kirkman ikke vil angre på noe av det som skjer i den kommende «The Walking Dead»-episoden på mandag – den siste før vi får en sesongpause helt fram til februar neste år.