Storm før stillheten i «The Walking Dead» – og en skikkelig «Freak Show»-bonanza!

Denne uka sender vi den siste episoden av «The Walking Dead» før serien tar sendepause fram til februar neste år.

Men før den tid, har du sjansen til å hogge innpå med en skikkelig maratonrunde av «American Horror Story: Freak Show» på FOX Norge.

Her er alle høydepunktene i FOX-uka som kommer:

Søndag 30. november: Som vanlig er det klart for en ny episode av «The Good Wife» klokka 21.55.

Denne ukas episode (nummer ti i seriens første sesong) heter «Lifeguard», og tar for seg det Alicia finner ut idet hun graver i en dommers noe merkelige avgjørelse …

204396.960x540

Rett før, klokka 21.00, kan du få med reprisen av forrige ukes «The Good Wife», mens vi klokka 22.50 sender forrige ukes «The Walking Dead»-episode i reprise.

Deretter er det duket for en skikkelig skrekkelig seriemaraton, når vi sender alle de fire første episodene av «American Horror Story: Freak Show» på rad og rekke fra klokka 23.40.

Det er bare å stålsette seg – dette er en serie du ikke vil gå glipp av!

Mandag 1. desember: Mandagskvelden har de siste ukene vært forbeholdt overlevelse og zombieslakting i «The Walking Dead», og det samme gjelder i kveld.

Men fra denne ukas episode og utover skal du imidlertid få sjansen til å føle litt på «The Walking Dead»-abstinensene, ettersom serien går inn i sin sedvanlige sesongpause – helt fram til februar neste år.

Før den tid skal vi imidlertid få oppleve hva som skjer idet Rick og resten av gruppa prøver å redde Carol og Beth fra sykehuset klokka 21.55 på FOX Norge …

Tirsdag 2. desember: Vi har, som du sikkert har lagt merke til, gått igang med en helt ny sesong av «NCIS» – den åttende i rekka.

Klokkka 20.05 viser vi episode sju, kalt «Broken Arrow».

Klokka 21.55 får vi så en ny kikk inn i det hektiske livet på akuttmottaket i Canada i «Akutten: På liv og død», før du får en ny sjanse til å se ukas «The Walking Dead»-episode klokka 22.55.

Onsdag 3. desember: «American Horror Story» fortsetter klokka 21.55 med en helt ny episode, kalt «Pink Cupcakes».

Episoden er ikke full så hyggelig som tittelen skulle antyde, i tilfelle du var i tvil …

Om du ikke får sove etter det – og ikke har lyst til å få sove på en stund, kan du jo se på skrekkfilmen «Saw IV», som vi sender klokka 22.50.

Torsdag 4. desember: Torsdager er «Ray Donovan»-dagen de neste ukene, en serie vi kan anbefale på det varmeste.

Episode nummer to av første sesong sender vi klokka 21.55 – og om du ikke ikke fikk med deg den aller først episoden, kan du få med deg den først, klokka 21.00.

Fredag 5. desember: Har du begynt å føle på «The Walking Dead»-abstinensene ennå?

Ikke fortvil – vi skal hjelpe deg litt på veien. Ukas fredagsfilm er nemlig thrilleren «Tough Luck», der Norman Reedus – som du kjenner som Daryl i «The Walking Dead» – spiller en av hovedrollene.

Her spiller Reedus småsvindleren Archie, som blir dratt inn i et spill om penger og kjærlighet som ikke går helt etter planen …

Lørdag 6. desember: Fra klokka 19.00 og utover viser vi fire av ukas ferske «NCIS»-episoder, før du får sjansen til få med deg andreepisoden av «Ray Donovan» klokka 22.40 og episode 10 av «The Good Wife» klokka 23.35.

Ha en strålende uke!