En Twin Peaks for vår tid? Wayward Pines kommer først på FOX Norge!

Den psykologiske thrillerserien Wayward Pines har premiere i USA den 14. mai 2015 – og vil samtidig ha premiere i 125 land verden over. I Norge vil den gå eksklusivt på FOX.

Dette gjør faktisk Wayward Pines-premieren til verdens største samtidige internasjonale lansering av en manusbasert serie noen sinne!

Wayward Pines er basert på en bestselgende bok, og regisseres av M. Night Shyamalan (Den sjette sansen, Signs).

Her møter vi Matt Dillon i hovedrollen som Secret Service-agenten Ethan Burke. Han er på jakt etter to føderale agenter som brått forsvant en måned tidligere i den vesle og tilsynelatende idylliske Idaho-byen Wayward Pines.

wayward_1

Bare et par minutter etter at han ankommer byen, blir imidlertid alt snudd på hodet når Burke brått blir involvert i en kraftig ulykke. Etter å ha våknet opp ute i skogen (!) kommer han seg etterhvert til det lokale sykehuset – og allerede der blir det klart at alt ikke er helt som det skal være i byen.

Selv får vi litt «Twin Peaks»-vibber av det hele, må vi innrømme. Her er det nok av merkelige folk, og alle sammen viser seg etterhvert å være sperret inne i en by du rett og slett ikke kommer deg ut av.

wayward_2

I tillegg til Dillon finner vi stornavn som Juliette Lewis, Melissa Leo, Terrence Howard, Toby Jones, Shannyn Sossamon, Carla Gugino, Reed Diamond og Charlie Tahan i serien.

Premiere på Wayward Pines blir altså i mai neste år, eksklusivt og først på FOX Norge.