Her er neste ukes høydepunkter på FOX Norge!

Vi går inn i det som for mange er den travleste uka i året: Innspurten med å få alt klart og handlet inn til jul.

Husk at du ikke må stresse deg syk før jul!

Her har vi samlet noen høydepunkter i uka som kommer på FOX Norge – det er gode muligheter for at du finner noe du kan stresse deg ned med. Men det betyr ikke at det ikke er mye spennende på programmet!

Søndag 14. desember: I kveld sender vi ukas nye episode av The Good Wife til sin faste tid, klokka 21.55.

Vi har rukket å komme til episode 12 (med undertittelen Painkiller) av seriens første sesong.

Her må Alicia forsvare en lege som har skrevet ut smertestillende medisin til en idrettsutøver – som overdoset på det og døde. I tillegg er det (som vanlig) vansker med ektemannen Peter – samt moren hans, som har fått slag.

good

Forrige ukes episode av The Good Wife kan du forøvrig få med deg rett før, klokka 21.00.

Mandag 15. desember:  Vi sparker kvelden skikkelig i gang med to nye episoder av NCIS på rappen, henholdsvis episode 15 og 16 av sesong åtte.

Klokka 21.55 og 22.50 viser vi deretter episode nummer tre og fire av den nye og svært spennende skotske krimserien Brodys Mysterier.

Tirsdag 16. desember: Klokka 21.55 kan du være med til stedet der ting aldri går rolig for seg: Det kanadiske akuttmottaket i «Akutten: På liv og død».

Onsdag 17. desember: Klokka 21.00 viser vi episode 5×02 av Numb3s, med undertittelen Decoy Effect – en teori vi får lære mer om i episoden.

Faktisk er denne lokkeeffekten helt reell, noe du også kan se testet med skjult kamera i dette klippet:

Klokka 21.55 er det så tid for den spennende fortsettelsen på American Horror Story: Freak Show. Vi er kommet til episode 7, Test of Strength:

Dette er faktisk den siste episoden vi viser av Freak Show på denne siden av nyttår – serien tar pause fram til onsdag 7. januar.

Klokka 22.50 kan du forøvrig frå med deg reprisen på forrige ukes episode av Ray Donovan.

Torsdag 18. desember: Klokka 21.00 sender vi episode 8×06 av Psych, med undertittelen 1967: A Psych Odyssey.

Klokka 21.55 er det på tide å feste setebeltene, når episode fire av Ray Donovan tar oss med på en bekmørk road trip i episoden med navn Black Cadillac.

 Fredag 19. desember: Om du ikke fikk med deg gårsdagens Ray Donovan, viser vi den i reprise klokka 21.00.

Klokka 21.55 sender vi så ukas fredagsfilm, actioneventyret Stormbreaker.

Her får du se fintfolk som Stephen Fry, Ewan McGregor, Robbie Coltrane, Damian Lewis, Andy Serkis og Mickey Rourke – samt Alex Pettyfer som Alex Rider, «tenåringenes James Bond».

Lørdag 20. desember: Fra 19.00 og utover viser vi fire av ukas ferske NCIS-episoder på rappen, om du skulle ha gått glipp av noen av dem.

Ha en fin førjulsuke!