Nei, Daryl er ikke homofil – men det er en av de nye The Walking Dead-figurene

Det er ikke veldig mye seksualitet i The Walking Dead. Med unntak av noen få par som muligens får sneket til seg noen sjeldne intime stunder, er det først og fremst overlevelseslysten de fleste prioriterer i zombieapokalypsen.

Det har ikke hindret mange fra å diskutere seksualiteten til en spesielt populær person i serien: Daryl Dixon. Etter at The Walking Dead-skaper Robert Kirkman en gang åpnet for muligheten i tegneseriens brevspalte, har temaet åpenbart berørt mange.

Nå har endelig Kirkman bestemt seg for å legge alle kortene på bordet – samtidig som han hinter om en ny figur på vei inn i serien.

– Daryl Dixon er noe aseksuell i tv-serien. Jeg tror han er en veldig introvert karakter, og jeg tror det er noe av det som gjør ham populær, sa Kirkman på tv-showet Talking Dead, ifølge People.

Han nevner så den berømte brevspalten, der det skapte mye oppstyr på nettet etter at han svarte at det tidlig hadde vært en sjanse for at Daryl skulle være homofil.

– Jeg må bare gjøre det klart at jeg nevnte dette fordi muligheten var tilstede, og at både jeg og tv-kanalen ville synes en slik avgjørelse var helt grei. Men når det kom til stykket, så droppet vi det. Jeg kan gjøre det offisielt her: Daryl Dixon er faktisk hetero, sa Kirkman.

Før han la til følgende lille gullbit av en setning:

– Men, når vi vender tilbake til andre halvdel av sesongen, kommer vi til å introdusere en veldig prominent homofil figur fra tegneserien.

Aha! Som tegneserieleserne vet, er det spesielt to figurer det da står mellom:

Den ene er Aaron, som rekrutterer folk til den militære sikkerhetssonen Alexandria. I tegneserien blir Aaron imponert etter å ha observert Rick og co. mens de kjemper seg mot Washington – før han inviterer dem til Alexandria.

aaron

Sett i lys av at Rick & co. ikke lenger er på vei mot Washington D.C. i tv-serien, og heller ikke har noe alternativt mål, kan det jo hende at vi snart skal til Alexandria i serien.

De snakker jo om et sted de «kan være trygge» i traileren for resten av sesongen …

Det andre alternativet er kanskje hakket med spennende. Litt senere i tegneserien blir nemlig både Rick og Michonne banket opp av en rimelig frisk fyr som simpelthen kaller seg Jesus.

jesus

Hans egentlige navn er Paul Monroe, og han er som du sikkert skjønner rimelig bad-ass (ikke alle kan rundjule både Rick og Michonne – samtidig!).

Selv om Rick naturlig nok ikke stoler helt på Jesus til å begynne med, utvikler han seg i tegneserien til å bli en av Ricks nærmeste allierte.

Hvem av de to vi får møte i tv-serien – og hvem som skal spille vedkommende – får vi nok rimelig kjapt svar på når The Walking Dead vender tilbake på FOX Norge 9. februar.