Fra «How I Met Your Mother» til «American Horror Story». Se første bilde av vår nye favorittkarakter!

Suit up! Neil Patrick Harris er på vei til «American Horror Story: Freak Show».

Hvem? Jo, du vet såklart – han som spiller Barney Stinson i «How I Met Your Mother». Eldre seere husker ham kanskje som Dr. Doogie. Filmfans kjenner ham sikkert fra både «Gone Girl» og «A Million Ways to Die in the West», og dessuten skal han lede årets Oscar-utdeling!

mental

Kort fortalt, en kjempefyr. Historien om hvordan han fikk rollen i «American Horror Story: Freak Show» er også litt artig. Opprinnelig ønsket serieskaper Ryan Murphy å hyre inn både Harris og ektemannen David Burtka til første sesong av serien, der de skulle spille et homofilt par som blir drept i huset (rollene gikk til slutt til Zachary Quinto og Teddy Sears).

Harris takket imidlertid nei til slutt – fordi Harris og Burtka allerede hadde spilt sammen som kjeklete «par» i «A Very Harold and Kumar Christmas»:

– Jeg hadde ikke lyst til at vi skulle være kjent som det paret som ikke kommer overens. Det virket rart, fortalte han til Entertainment Weekly.

Han angret imidlertid stort da han så hvor bra «American Horror Story» er, og ba om en ny sjanse. Serieskaper Ryan Murphy svarte ja – via Twitter.

Og så gikk det altså i boks, og Harris er med i episoden som sendes i USA i kveld. Vi kommer imidlertid ikke til å lenke til trailer eller noe slikt, siden episoden med ham sendes i Norge først om fire uker.

Vi vet imidlertid at han kommer til å spille en slags tryllekunstner som har et noe usunt forhold til en dukke. Skal vi tippe, blir nok dette en ny favorittkarakter fra årets sesong.

Men først, kl. 21.55 i kveld, sender vi altså «Blood Bath», det åttende avsnittet fra årets sesong:

I episoden – som er skrevet av Ryan Murphy selv – ser vi på hva som skjer i kjølvannet av forsvinningen til Ma Petite (snufs), mens Regina (Gabourey Sidibe) besøker Mott-huset på jakt etter moren sin.

«Blood Bath» er i hvert fall en lovende tittel …

Kl. 21.55 på FOX Norge, altså. Vi ses!