Skrekk og gru! I fredagsfilmen får Anne Heche et spøkelse på nakken

Zombiene i The Walking Dead er skumle nok, de – det er tross alt folk som har dødd og gjenoppstått vi har med å gjøre.

Men i det minste kan vi se dem, noe som gjør faren mer håndgripelig.

Selv synes vi det tidvis er skumlere med gjenferd, som bare noen kan se – og som du aldri helt vet hvor du har. Og nettopp det er grunnlaget for kveldens fredagsfilm på FOX klokka 21.55, The Dead Will Tell med Anne Heche i hovedrollen.

I filmen fra 2004 spiller Anne Heche (6 dager 7 netter, Donnie Brasco) advokaten Emily Parker, som faller hodestups for en kjekke Billy Hytner (Jonathan LaPaglia) i New Orleans.

De to innleder raskt et hett og intenst forhold, og bare én måned etter det første møtet frir Billy til Emily med en ring han har funnet i en antikkbutikk.

Man skulle tro at det var nok til at de to svevde på rosa skyer, men nei: Dette er jo tross alt en blanding mellom skrekkfilm og thriller!

Fra øyeblikket Emily tar på seg forlovelsesringen, får hun nemlig visjoner av en mystisk kvinne. Det får henne til å etterforske den forrige eieren av ringen – som viser seg å være en dame ved navn Marie Salinger som forsvant i 1969.

Det eneste sporet politiet fant etter Marie var en avkappet finger med ringen på … men vi vet at hun faktisk ble drept, ettersom gjenferdet hennes nå prøver å få Emily til å finne drapsmannen.

DEA

Visstnok er filmen basert på en «sann» historie, fortalt av den berømte og klarsynte James Van Praagh (som forøvrig kan sees i en cameo-rolle i filmen).

I filmen dukker også skuespillere som Eva Longoria (Desperate Housewives) og Christoper Guest (Spinal Tap) opp – så trekk beina godt opp i sofaen og få med deg The Dead Will Tell på FOX klokka 21.55 i kveld!

anne