Et blodig teppefall: I kveld sender vi siste episode av «American Horror Story: Freak Show»!

Dette er bare fritt etter hukommelsen, så du skal ikke ta det helt for god fisk – men såvidt vi kan huske har rundt regnet 30 karakterer mistet livet i årets sesong av «American Horror Story: Freak Show» så langt (det var litt vanskelig å huske hvor mange kvinner som var en del av Tupperware-massakren).

Hvor mange flere blir det når FOX sender siste episode – titulert «Curtain Fall» –  kl. 21.55 onsdag kveld?

Her er trailer:

Etter forrige ukes episode står vi igjen med særlig to store figurer vi er nysgjerrig på: Dandy og Elsa. Dandy har nettopp tatt over sirkuset, men kan vel umulig slippe unna med alle drapene han har gjennomført denne sesongen. Eller?

Elsa Mars har vekslet mellom å være heltinne og skurk gjennom ulike episoder, og det siste vi så av henne var at hun stakk av – trolig med kursen for Hollywood.  Vil hun komme ut av det med æren – for ikke å snakke om livet – i behold?

Vi gleder oss! For å korte ned ventetiden til sendingen kommer vi til å høre masse på denne Spotify-spillelisten med sanger fra årets sesong (pluss noen gullkorn fra tidligere sesonger).

På denne spillelisten finner du også temalåta for årets sesong – «Carousel», framført av Melanie Martinez:

Og her er noen animerte GIF-bilder med et utvalg minneverdige øyeblikk fra årets sesong.

clown

stay

blood

dandy33

petite

jimmy

chicken

Husk: FOX kl. 21.55!

Sjekk gjerne innom denne bloggen i morgen også for oppsummering av alt som skjer i den garantert hendelsesrike episoden.  God fornøyelse!