Tv-serien Outcast fra TWD-skaper Robert Kirkman til FOX!

At Robert Kirkman er i stand til å skape engasjerende historier, har vi allerede fått grundig bevist.

Mannen bak The Walking Dead-universet, først i tegneserieform og deretter på tv-skjermene våre, har imidlertid også andre storslåtte historier på samvittigheten.

Nå er en annen av hans tegneserier, Outcast, på vei til å bli tv-serie – og den kommer du til å se først på FOX.

HBO-eide Cinemax har I USA plukket opp tv-serien, som FOX International Channels både produserer og vil vise internasjonalt – også her i Norge.

Gjennom ti episoder vil vi i seriens første sesong følge Kyle Barnes, som har vært besatt av demoner hele sitt liv.

out

Kyle får hjelp av predikanten Anderson (som sliter med sine egne demoner) til å få svarene han trenger for å leve et normalt liv – noe som viser seg å ikke være så enkelt. Etterhvert som Kyle graver i sin egen skjebne, oppdager han nemlig noe som ikke bare kan endre hans eget liv – men også hele verden.

Som The Walking Dead er også Outcast basert på en tegneserie, skapt av Kirkman i samarbeid med tegner Paul Azaceta.

– Vi er henrykt over å jobbe sammen med Robert Kirkman, et visjonært talent som har evnen til å skape noe unikt i dagens tidsånd, sier Michael Lombardo, president i HBO Programming i en pressemelding.

Allerede vet vi at Almost Famous-stjernen Patric Fugit (sist sett i Gone Girl) skal spille hovedrollen som Kyle, mens Philip Glenister (Life on Mars, Mad Dogs) skal spille pastor Anderson.

skod

– Vi gleder oss til å bringe Robert Kirkmans nye dramaserie til Cinemax. Outcast er en ambisiøs serie hvor Adam Wingard har regissert en sterk pilot-episode, tilføyer Hernan Lopez, sjef for FOX International Channels.

Det er ennå ikke satt noe premieredato for Outcast på FOX – men vi vil sørge for å gi deg nyheten straks den kommer!

I mellomtiden venter vi spent på nye FOX-serier som The Librarians med premiere 18. februar klokka 21.00, og M. Night Shyamalan-serien Wayward Pines 14. mai.