Lady Gaga og Matt Bomer sjekker inn på «American Horror Story: Hotel»

Begynner det groteske behovet for mer «American Horror Story»-mørke å melde seg etter «Freak Show»-avslutningen tidligere i år?

Da er det bare å stålsette seg til oktober, når folk som Lady Gaga og «White Collar»-stjerne Matt Bomer sjekker inn i seriens femte sesong – som har undertittelen «Hotel».

Nok en gang er det Ryan Murphy som styrer skuta i «American Horror Story: Hotel», og det er han som har dratt inn de nye stjernene.

– Jeg elsker å samarbeide med Ryan Murphy. Vi har gjort det noen ganger før, sa Bomer i helgen, ifølge Buzzfeed. Blant annet var han med i Murphys HBO-adasjon av «The Normal Heart», og i sesong tre av «Glee».

Men Bomer er heller ikke noe nybegynner i «AHS»-sammenheng: Han dukket faktisk opp i en liten og bokstavelig talt kortlivet rolle som mannlig prostituert i «Freak Show»-episoden «Pink Cupcakes».

bomer

Bomer vet faktisk svært lite om hva slags rolle han skal ha i «Hotel», ei heller hva slags forhold han skal ha til Lady Gaga i serien.

Men han bedyrer ifølge Buzzfeed at han er «klar for alt»:

– Jeg fikk bare såvidt dyppet tærne mine i seriens «freaky-deaky» natur – så nå er jeg klar til å kaste meg uti den dype enden av bassenget, baby.

Også Lady Gaga gleder seg åpenbart til en dukkert i det mørke materiet:

Her er en liten teaser som viser at dama godt mulig er en perfekt match for serien …:

FOX skal sende «American Horror Story: Hotel» til høsten – følg med her på bloggen for mer spennende info om serien!