Det er bare å benke seg – nå kommer Wayward Pines på FOX!

«Det er bare å benke seg», skrev VG om den kommende FOX-serien Wayward Pines da avisa tidligere i år oppsummerte hvilke 20 tv-serier de gledet seg mest til i 2015.

Det har de helt rett i!

I Wayward Pines, som begynner på FOX torsdag 14. mai klokka 21.55, får vi nemlig oppleve hva regissør M. Night Shyamalan (Den sjette sansen, Signs, Unbreakable) kan trylle fram av spenning og mystikk når Matt Dillon trer inn i sin første tv-hovedrolle.

Dillon spiller Secret Service-agent Ethan Burke, som våkner opp lettere skadet og omtåket etter en trafikkulykke. Han finner etterhvert veien inn til den nærliggende småbyen Wayward Pines i Idaho  – der han raskt faller om og blir innlagt på sykehus.

Det skal ikke gå mange minuttene fra Burke våkner opp, til han skjønner at ting ikke er helt som de burde være i den tilsynelatende rolige småbyen …

Bedre blir ikke inntrykket når han oppsøker den lokale sheriffen, spilt av Terrence Howard (Iron Man), som helt åpenbart ikke er så interessert i å bistå Burke i etterforskningen av de to savnede Secret Service-kollegaene han er på utkikk etter.

Og å forlate byen? Glem det.

Det er ikke rart om du allerede tidlig ut i første episode av Wayward Pines begynner å tenke på en annen ganskje kjent serie om en liten by der ikke alt er helt på stell, nemlig godeste Twin Peaks.

Men den mystiske miksen viser seg også ganske raskt å involvere tilsynelatende svært høyteknologiske overbygninger – det er knapt noe sted i byen man kan få være i fred fra de mange øynene og ørene som får med seg alt som blir sagt og gjort.

Hvordan dette mysteriet utspiller seg videre, er det med andre ord ikke lett å vite – spennende blir det tilsynelatende uansett.

Utover Dillon og Howard finner vi en rekke andre kjente skuespillerfjes i serien, blant andre Juliette Lewis (Natural Born Killers), Toby Jones (Harry Potter, Captain America, The Hunger Games), Shannyn Sossamon (40 dager og 40 netter), Carla Gugino (Sin City, The Watchmen), Reed Diamond (24, Agents of S.H.I.E.L.D.) og Melissa Leo (Oblivion, Treme).

Wayward Pines har premiere på FOX torsdag 14 mai klokka 21.55.

HER FINNER DU FOX:

FOX er tilgjengelig hos følgende distributører:

Startpakken til Get 
Basispakken til Altibox
RiksPakken til RiksTV
Grunnpakken til Canal Digital Kabel
Familiepakken til Canal Digital Parabol
Plentypakken til NextGenTel

FOX har følgende kanalplasseringer:

– Canal Digital Parabol: nr. 16
– Canal Digital Kabel: nr. 20
– RiksTV: nr. 19
– Altibox: nr. 28 (Lyse: nr.30)
– Get: nr. 26
– NextGenTel: nr. 17

FOX_kanalplassering2