Hva, ser du ikke Wayward Pines? Ta igjen det tapte med kveldens maraton!

Ofte tar det gjerne litt tid før du oppdager en ny tv-serie, gjerne via entusiastiske venner som allerede er mange episoder inn i den.

De siste ukene har FOX vist den nye tv-serien Wayward Pines, som allerede etter fem episoder har rukket å bli en konspiratorisk snakkis full av overraskende tvister og «å pokker»-øyeblikk.

Om du ikke rakk å få med deg starten på Wayward Pines, er det heldigvis ikke for sent:

I kveld mellom klokka 21.00 og 01.40 viser nemlig FOX alle de fem første episodene av serien, slik at du kan bli à jour til de fem neste. Spre ordet til dem som har gått glipp av moroa!

Nå skal vi naturlig nok ikke avsløre noe som helst av hva som har skjedd i serien så langt, annet enn å kort forklare hva det hele handler om:

Secret Service-agenten Ethan Burke, spilt av Matt Dillon, roter seg helt i starten borti en bilulykke – før han våkner opp i den mildt sagt forunderlige småbyen Wayward Pines. Ganske raskt skjønner han at ting ikke er helt som de skal være rundt ham …

lytter

Bak serien, som også kan by på kvalitetsskuespillere som Juliette Lewis, Melissa Leo, Terrence Howard, Toby Jones og Shannyn Sossamon, finner vi M. Night Shyamalan (Den sjette sansen, Unbreakable, Signs) – noe som kanskje kan forklare den mystiske overtonen.

Grunnen til at vi kan sende fem Wayward Pines-episoder på rappen i kveld, er fordi serien har en ukes sendepause i USA. Episode seks vender tilbake som normalt neste torsdag – og da er du forhåpentlig up to speed og klar for mer …

Og om du har fulgt med på serien til nå, men har lyst på en liten oppfrisker, kan du jo fordype deg i våre recaps underveis:

Episode 1
Episode 2
Episode 3
Episode 4
Episode 5