Slik blir TWD-skaperens nye serie – se den ferske Outcast-traileren!

Outcast er navnet som alle fans av The Walking Dead bør merke seg. Det er allerede noen måneder siden vi fikk vite at det nye prosjektet fra mesterhjernen Robert Kirkman er på vei til tv-ruta – og mer spesifikt, til FOX.

Ikke bare The Walking Dead (har du fått med deg traileren?) men også Outcast er akkurat nå på plass på den digre populærkultur-messen Comic Con i San Diego. Det betyr at det er bursdag, jul og nyttår på en gang for fansen.

Outcast har blant annet fått en rykende fersk trailer, som du kan se her og nå:

I likhet med The Walking Dead bygger Kirkman dette tv-dramaet ut ifra sin egen tegneserie, som han har skapt i samarbeid med Paul Azaketa. Tegneserien startet i fjor sommer, og det er foreløpig sluppet ti album.

– Outcast er historien til en fyr som heter Kyle Barnes. En helt normal, vanlig, gjennomsnittlig person – bortsett fra at han hele livet har vært hjemsøkt av demoniske og overnaturlige krefter, sier Kirkman, i en video laget for Comic Con (se den nederst i saken).

03-outcast

– Når vi møter ham i første utgave, så har han mer eller mindre avskjært seg selv fra samfunnet. For når han er med andre folk, så virker det som det skjer kjipe ting.

Barnes går derfor på leting etter svar. Men det han finner, like fullt, er trøbbel.

I serien blir han spilt av Patrick Fugit, en skuespiller som fortsatt kanskje er best kjent som den unge reporteren fra Almost Famous (2000).

02-outcast

Om du synes du har hørt lignende historier tidligere, så er det nesten litt av poenget.

Kirkman synes å fryde seg over å ta noe velkjent (slik som en zombie-apokalypse: hvor mange av dem har vi vel ikke sett på film og tv opp gjennom årene?), men likevel gjøre det nytt og overraskende.

– Det kommer til å være mye som føles kjent i Outcast, men kanskje det kuleste med serien er at, akkurat som med The Walking Dead, skal vi gi det en helt ny innfallsvinkel. Vi vil bringe mye nytt til bordet, sier han.

Hemmeligheten hans? Jo – det er å skape gode, sterke karakterer oppe i disse ville verdenene og situasjonene, som du kan relatere til og bry deg om.

Vi gleder oss i alle fall til å bli kjent med Kyle Barnes og hans verden, når Outcast kommer på FOX til neste år. 

NB: Her er plakaten for den nye serien. 

04-outcastplakat