Han er et nytt fjes i The Walking Dead – men skal han spille du-vet-hvem?

Den sjette sesongen av The Walking Dead nærmer seg med stormskritt her på FOX – allerede den 12. oktober klokka 21.55 sparker det løs.

Bokstavelig talt, kjenner vi Rick & co. rett.

Mens vi venter på å få se hva vi har i vente, har det kommet noen gode nyheter om nye fjes i serien. Og det er potensielt ikke hvem som helst …

Inn som fast, ny skuespiller kommer ifølge Access Hollywood nemlig Xander Berkeley.

Du kjenner ham kanskje igjen fra serier som 24, Salem og Nikita, eller filmer som Terminator 2, Gattaca og Taken?

tumblr_lz4g4bsgcM1r2zae8o3_500

Foreløpig er det ikke kjent hvem Berkeley skal spille når han dukker opp halvveis i sesong seks … men det hindrer ikke The Walking Dead-fansen i å spekulere.

Ifølge MoviePilot er det ikke heeelt utenkelig at vi nå kan få se selveste Negan i sesong seks.

Den beryktede skurken, som tegneserieleserne vil grøsse bare av å tenke på, må jo dukke opp i serien snart?

Vi har jo tidligere fått hint om Negans ankomst, og én ting er sikkert: Om han faktisk dukker opp på skjermen, blir det ikke spesielt hyggelig (som om vi kan forvente noe sånt fra serieskaperne). Uæh.

negan

Ifølge TV Line er det imidlertid ikke Negan Berkeley skal spille, så hvem vet – The Walking Dead har tidligere klart å lure folk i forkant av introduksjonen av nye folk.

Men i og med at det nå kommer rapporter om at den mer vennlige skikkelsen Jesus har begynt å dukke opp på sett, kan det også tenkes at Berkeley skal spille  Gregory – lederen av gruppen som Jesus tilhører.

Vel, som vanlig: Den som venter får se. I mellomtiden, mens vi venter på den 12. oktober, kan du jo se på denne traileren fra sesong seks?