Skalk alle luker – i kveld starter American Dad på FOX!

Da vi kjørte igang Futurama på FOX tidligere i år, ble det raskt klart at dette var noe dere seere satte svært stor pris på.

Så hvorfor stoppe der? I kveld får derfor Futurama følge av en annen animert favoritt fra USA – nemlig American Dad. Hurra!

I serien møter vi Stan, som ikke akkurat er en A4-pappa. Han er nemlig også en CIA-agent som ikke stopper ved noe for å beskytte familie og fedreland.

Som du kanskje kan forestille deg, er dermed heller ikke familielivet helt som hos andre kjernefamilier. Med på lasset følger en svært hemmelighetsfull kone, en radikal datter, en nerdete sønn … samt to svært spesielle husgjester: Et sarkastisk romvesen og en snakkende gullfisk med tysk aksent.

Om du ikke kjenner til American Dad fra før, men synes det minner mistenkelig mye om Family Guy, er ikke det så veldig rart.

Bak seriene står nemlig samme fyr, Seth MacFarlane – som også har gitt oss de to filmene om den rølpete teddybjørnen Ted. I American Dad har han også med seg medskaperne Mike Barker og Matt Weitzman,

I sin tid var det faktisk meningen at American Dad skulle overta etter Family Guy, som på det tidspunktet hadde vært av lufta i noen år – men fansen ville det annerledes, og i dag lever seriene godt side om side.

amdda

På FOX begynner vi i kveld med visningen av sesong ti av American Dad, med episoden Steve and Snot’s Test-Tubular Adventure klokka 21.55. Like etter, klokka 22.25, sender vi episode to, Poltergasm.