Kveldens episode av The Walking Dead MÅ du få med deg

De som eventuelt måtte frykte at sesong seks av The Walking Dead skulle bli en rolig affære, tok GRUNDIG feil.

Etter bare de to første episodene er det nesten så vi sitter med hjertet i halsen før kveldens episode på FOX klokka 21.55.

Og det er det god grunn til. Uten å skulle spoile noe som helst av det vi har i vente: Kveldens episode byr på scener du absolutt er nødt til å få med deg …

Det er med andre ord smart å holde seg unna de mest spoilerutsatte stedene på nett, om du ikke vil ha ødelagt den monumentale hendelsen som skjer i kveldens episode. Men nok om det.

Som du kanskje husker fra forrige ukes episode, gikk det heftig for seg. Episoden må vel kunne kalles en av de mest brutale i serien så langt, og det gikk ut over både mennesker …

au

… og skilpadder 🙁

skilp

Det er ikke helt enkelt å forstå hvilken motivasjon Ulvene måtte ha for å angripe Alexandria – men en blodtørstighet av slike dimensjoner tyder kanskje på et visst frafall av normal, rasjonell oppførsel.

looop

Kanskje en uunngåelig konsekvens av å henge rundt i villmarken med andre gærninger, konstant omgitt av blodtørstige zombies?

Fælt var det uansett å se på, der den ene Alexandria-beboeren etter den andre brutalt ble hakket i hjel av Ulvene. Inntil Carl, Carol, Morgan og resten av de gjenværende i Alexandria heldigvis klarte å ta knekken på angriperne, som dessverre rakk å drepe altfor mange først (heldigvis hadde de ikke skytevåpen med seg …).

carl

I motsetning til hva vi kanskje trodde etter å ha sett sesongpremieren, var ikke den mystiske tutingen i hornet en bevisst del av angrepsplanen til Ulvene – men snarere en uheldig konsekvens av lastebilkrasjen inn i Alexandrias sikkerhetsvegg.

Uansett har skaden skjedd, og store deler av zombieflokken som Rick, Daryl & co. forgjeves prøver å gjete forbi Alexandria går i stedet rett mot byen …

Og der står vi før kveldens episode av The Walking Dead sendes på FOX klokka 21.55 – en episode du neppe kommer til å glemme med det første.