Norske Kamilla fikk en voodoo-bamse av Lady Gaga … og rolle i «American Horror Story»!

I kveld klokka 21.55 kan du se den norske Top Model-vinneren Kamilla Alnes sjekke inn på American Horror Story på FOX, side om side med selveste Lady Gaga.

American Horror Story er kjent for å være ufyselig ekkelt og kriblende skummelt. Serien er altså ikke for pyser – men nå er den definitivt for nordmenn. Vi må heie Kamilla Alnes helt frem til målstreken … så lenge det varer?

Vi har slått av en prat med Kamilla, på telefon til Los Angeles. Der har 26-åringen bodd og jobbet de siste årene, og forteller selv at hun trives med både arbeidstempo og det varme klimaet.

– Men jeg må hjem til Ålesund for å kunne slappe helt av, forteller modellen og skuespilleren til FOX-bloggen.

vendela

– Det tar jo ikke lang tid før det bærer galt av sted i premiereepisoden av AHS. Var det skummelt å spille inn noen av scenene dine?

– Nei, egentlig ikke. Den eneste gangen det var litt skummelt var da det plutselig kommer en fyr ut av madrassen. Han hadde blitt sminka i fem timer og var skikkelig ekkel.

Da Kamilla ankom settet den første dagen og fikk se det som er hotellets lobby, trodde hun det skulle gi henne frysninger på ryggen. Tvert i mot ble hun mektig imponert over hvor fantastisk fint det var der.

Her kan du se sesongens første scene, der Kamilla spiller den svenske turisten Vendela (med svart hatt):

Selv om hverken settet eller innspillingen var preget av grøss og gru, forteller Kamilla om andre ting som gjorde henne redd.

– Jeg visste ikke helt hva jeg kunne forvente meg da vi begynte på første innspillingsdag. Alle var veldig stressa og det var en del nye folk der. Jeg var en av de nye, og jeg var veldig redd. Jeg ville ikke drite meg ut, og jeg ville ikke at de skulle sparke meg.

Men da første uka hadde passert følte Kamilla seg komfortabel. I hvert fall så komfortabel man kan føle seg blant blod, gørr, kniver og tortur.

Så, til det alle lurer på, hvordan har det vært å jobbe med Lady Gaga?

– Veldig gøy. Hun er en veldig flott jente. Hun ga meg en klem første gang jeg møtte henne og sa: «Beklager for det jeg skal gjøre med deg senere i dag».

Nøyaktig hva det er Lady Gaga gjør med henne, skal vi ikke avsløre her. Men du får kanskje en idé etter å ha sett dette klippet?

Kamilla beskriver popdronningen som utenomjordisk.

– Du merker det med en gang hun går inn i rommet. Hun eier seg selv så fullstendig.

I følge Kamilla er Gaga både er snill og flink. Hun forteller at alle fra settet er enige om at artisten har gode skuespillerferdigheter.

– Hun tar det veldig seriøst.

Den blide norske jenta som spiller i den brutale TV-serien med Lady G, kan også skryte av at hun har fått gave av en av verdens største artister. Det måtte deles på SnapChat.

snaps

– Hun ga oss en gave da vi var ferdig å filme en av scenene. Da jeg kom inn i traileren min etter innspillingen så jeg at det lå en liten gave der, med et kort. Hun hadde kuttet opp en blomsterbukett, også var det en bamse der … som hun hadde knivstukket!

Ikke bare fikk hun bamse og blomster, men Gaga hadde altså satt et helt spesielt preg på gaven, et makabert preg. Det er kanskje ikke til å unngå når man spiller en strupekuttende hotelleier.

Nå er det ikke bare dette som gjør at vi misunner Ålesund-jenta. På settet henger hun også med en håndfull kjekkaser. Blant annet Matt Bomer. Hvem er det som ikke er misunnelig nå?!

En dag var foreldrene til Kamilla, og søsteren på besøk på settet. Da var de så heldige å passere «herr vaskebrettmage» Matt Bomer. Han hilste på alle sammen og skrøyt av Kamilla til foreldrene hennes: «Datteren deres er en flott jente». Det er ifølge Kamilla noe man ikke glemmer med det første.

Faren kommenterte at han følte han hadde sett denne fyren før.

Det var godt observert.

sett

– Så Kamilla, fortell oss, hvem er den kjekkeste på sett?

– Hmm. Det var et vanskelig spørsmål. Jeg likte veldig godt Wes Bentley, han er veldig kjekk og veldig god. Evan Peters er også veldig kjekk. Så det må bli en av de to!

Gjør deg klar til å sjekke inn på Hotel Cortez på FOX klokka 21.55 i kveld. Vi kan holde i hånda til Kamilla Alnes, i hvert fall litt…