Venter du på nytt om Glenn? Vel, først skal vi henge ut litt med Morgan …

I kveld klokka 21.55 kan du forvente deg en ekstra lang episode av The Walking Dead på FOX.

Vi kan like greit avsløre med en gang at det ikke er fordi vi skal få servert alle detaljene om forrige ukes brutale scene …

I stedet får vi servert det som kanskje best av alt kan kalles en «spesialepisode» om Morgan – og det han opplevde på sin vei mot dit han er i dag.

Historien om Rick og Morgan strekker seg langt tilbake i tid, helt fra de to møttes like etter at Rick våknet opp fra koma i første sesongen.

Siden den gang har det rent mye blod under broen, og spesielt for Morgan var det vanskelig å takle det som skjedde med familien hans.

morg1

Som du kanskje husker, klarte ikke Morgan å skyte kona si, som hadde blitt til en zombie (kan man da kalle henne eks-kona?) – noe som kunne hindret henne i å senere drepe deres felles sønn. Det er kanskje forståelig at det deretter raknet fullstendig for ham?

Hva som skjedde i tiden mellom det brutale møtet mellom Morgan og Rick sesong tre, og fram til de igjen møttes mot slutten av sesong fem, har vært et stort mysterie – helt fram til kveldens episode.

Det er med andre ord fortsatt en stund til vi får vite hvordan det har gått med Glenn – men fortvil ei, vi er blitt lovet at vi vil få svar før eller senere.

morg3

Hvordan Morgans historie har utspilt seg, får du altså se i kveldens episode, som begynner på FOX klokka 21.55.

PS: I USA kaller de dette en «90 minute-episode», men på FOX er den ikke like lang, siden vi viser mindre reklame enn amerikanerne. Det betyr at episoden varer fram til 23.15 – og da overtar Talking Dead.

PPS: Om du er Canal Digital Kabel-kunde, har vi en gledelig nyhet til deg: Fra og med denne uka, finner du en hel rekke FOX-serier – blant dem alle sesongene av The Walking Dead og sesong fem av Talking Dead – via T-We-tjenestens TV-arkiv og ukesarkiv.