Norske Kamilla om å bli «drept» av Lady Gaga: – Jeg kjente blodet pøse ut. Det var gøy

Første episode av American Horror Story har gått på lufta, og alle fulgte spent med da Vendela (Kamilla Alnes) løp for livetuten at det hjalp så veldig mye.

Vi gikk rett til kilden og spurte om Kamilla selv kunne fortelle litt mer om den fatale scenen hun spilte inn sammen med Lady Gaga.

– Vi blir fanget av Iris (Kathy Bates) og plassert i «The Harvest Room». Der har vi vært i gudene vet hvor lenge og stått i et bur opp ned.

– Så kommer Hypodermic Sally (Sarah Paulson) og slipper oss ut. Da oppstår en slags panikkfølelse. Jeg må etterlate venninna mi i buret, fordi det er mitt aller siste håp om å unnslippe. Så løper jeg gjennom hotellet og kommer til resepsjonen. Jeg løper for livet!

– Jeg snur meg. Der står Lady Gaga. Og hun kutter av strupen min.

halskutt

Kamilla forteller oss at det ikke var skummelt å spille inn scenen. Likevel var det en liten detalj som gjorde at hun svettet litt ekstra.

Alt skulle skje mens hun løp, og på et tidspunkt skulle hun snu seg rundt og se over skulderen sin, for deretter å fortsette «løpeturen» og se forover igjen. Kamera var klint opp i trynet hennes.

– Var det vanskelig?

– Ja, det tok litt tid. Og når blodet faktisk skulle brukes, måtte vi passe på at taket ble bra. Altså hadde jeg egentlig bare ett take på å gjøre det perfekt.

FullSizeRender 1

Kamilla måtte telle til tre inni seg for å vite akkurat når hun skulle snu på hodet. Hadde hun telt litt for fort, eller litt for tregt kunne hun ha dunket hodet rett inn i et relativt hardt kamera. Au!

– Jeg kjente blodet pøse ut. Det var gøy, forteller en entusiastisk Kamilla om scenen der hun blir drept av selveste Gaga.

– Har du en morsom historie fra da du jobbet på sett med Lady Gaga?

– Det var veldig kult å få se på at hun skulle kutte over strupen min. Jeg sto på sidelinja og så på at hun gjorde det om og om igjen.

alnesblod

Gaga ba om musikk mens hun jobbet med å få scenen perfekt, og valget falt på «Smack My Bitch Up». Det satte definitivt en viss stemning.

Etter at Lady Gaga alene hadde spilt inn scenen fra ulike vinkler var det på tide å sette strupekutteren sammen med offeret.

Gaga skulle da kutte strupen til Kamilla med fingeren sin. Siden de to skuespillerne sto ansikt til ansikt falt det seg naturlig å småprate litt.

– Gaga utbrøt at jeg ligner på venninna hennes. Så la hun til at det var Kate Moss hun siktet til. Da ble jeg litt rød i trynet.

Som om det ikke var surrealistisk nok å småprate meg Lady Gaga en tirsdagsmorgen, liksom.

American Horror Story: Hotel går på FOX hver torsdag klokka 21.55.