Hørt den om alle seriemorderne som bodde på samme hotell?

American Horror Story: Hotel slutter aldri å overraske.

Om du så forrige ukes episode, husker du sikkert hvilken huskestue som kan oppstå når du samler noen av historiens største seriemordere på Hotel Cortez.

Før galskapen fortsetter på FOX klokka 21.55 i kveld, kan vi jo ta en gjennomgang av forrige ukes hendelser – så slipper du å borre for langt inn i hjernen for å ha ting friskt i minne …

1. Ta et hint I

Ikke nok med at det renner blod ned fra etasjen over, men der oppe finner vår «helt» John Lowe  en gråtende Miss Evers – og massemasse blod.

Hun forteller om da hun mistet sønnen sin til en fryktelig barnedrapsmann på Halloween (men glemte visst å si at det skjedde for over 80 år siden).

Noe Lowe absolutt burde forstå og reflektere bittelitt over … spesielt når han finner gamle bilder av henne på politidataen sin.

gammel

2. Ta et hint II

Så, ja, John Lowe. Etter at du ser at Miss Evers levde på 1920-tallet, har det åpenbart ikke gått opp et lys for deg.

Dermed nøler du ikke med å ta med deg en åpenbart forstyrret dame opp på rommet.

Til tross for at hun ikke bare ligner på den berømte mannedreperen Aileen Wuornos, men også helt tydelig uttrykker at hun faktisk er samme person. Det går som det må.

bang

Heldigvis blir ikke Lowe nok et offer for Aileen, som forøvrig spilles svært overbevisende av American Horror Story-veteran Lily Rabe.

Om du ikke allerede har skjønt det, er forresten Aileen Wuornos samme dama som Charlize Theron i sin tid spilte i Monster.

Skjermbilde 2015-11-26 kl. 14.19.56

3. Ta et hint III (kom igjen, a!?)

Dude. Aileen Wuornos har allerede prøvd å drepe deg, og så takker du likevel ja til en «eksklusiv» middag med Mr. March og hans gode venner.

Som i tillegg til Aileen består av noen av USAs mest kaldblodige seriemordere gjennom tidene: Richard «Night Stalker» Ramirez, John Wayne «Killer Clown» Gacy, Zodiac-morderen og Jeffrey Dahmer. For en bukett.

massemordere

Artig nok er det John Carroll Lynch som spiller John Wayne Gacy – som altså likte å kle seg ut som en klovn for å underholde nabolagets unger – når han da ikke drepte folk.

Om du tenker tilbake til hvem han spilte i forrige sesong av American Horror Story, skjønner du kanskje hvorfor den koblingen er ekstra morsom …

twisty

Utrolig nok overlever Lowe også alt dette … og for alt vi vet tror han kanskje på at det hele bare var en absint-fremkalt drøm. Eller?

Naiviteten kan uansett neppe vare så veldig mye lengre …

4. Den bitre sannhet

Johns kommende eks-kone, Alex, er nemlig ikke like naiv som mannen – i hvert fall ikke like lenge.

Hun aner nok vampyrer i mosen når sønnens kroppstemperatur ligger på 24 grader … og ikke minst når han like etterpå suger familiehunden tom for blod.

hund

Alex må motvillig ta med sønnen tilbake til hans «andre mor», The Countess, på Hotel Cortez … der spikeren hamres i kista for mor-sønn-forholdet når Holden legger seg trygt tilbake i glasskista si?

5. … og den uunngåelige konsekvensen

Neida. Alex er knust over oppdagelsen av at sønnen er vampyr (og glemmer visst i farta at hun fortsatt har en lys levende datter).

Det forholdet står nå uansett i fare for å ryke, ettersom Alex lar seg forføre inn i vampyrenes rekker av The Countess, godt henledet av muligheten til å være sammen med sønnen i all evighet.

headspin

Joda, denne fortsettelsen kan absolutt bli interessant å følge.

Noe du heldigvis kan gjøre allerede i kveld klokka 21.55 på FOX!