Ikke alle babyer er søte … eller morderiske, heldigvis

Etter en aldri så liten Star Wars-pause forrige uke, er American Horror Story: Hotel tilbake i kveld på FOX klokka 21.55.

Det kan jo være greit med litt gørr før julekosen setter i for fullt?

Om du ikke husker alt som skjedde i forrige episode, kan du friske opp minnet med disse høydepunktene – servert i animert GIF-form.

Våre svenske venninner er tilbake!

Og, som du kanskje husker, spilles en av dem av norske Kamilla Alnes – som ble drept av The Countess i starten av sesongen.

Men et dødsfall har vel aldri stoppet noen i American Horror Story – og det har tilsynelatende en positiv innvirkning på både sex- og blodlyst?

swedes

Forbuden frukt

Greit nok at gutta har seg med hverandre på hotellet, selv om begge av dem hardnakket insisterer på at de ikke er homofile …

kysss

… men litt verre er det jo at yngstemann «tilhører» The Countess. Som ikke liker å bli verken sveket eller fratatt ting.

kutt

Kan vampyrer blø i hjel, altså? Eller er dette bare en lærepenge som ser verre ut enn det er?

Vi tipper det er punktum for Tristan, vi. Og at «frøken» Liz ikke kommer til å være like lojal mot The Countess i tiden videre?

Familieforviklinger

Ok, så er vampyrkatta ute av sekken, når John finner kona og sønnen liggende sammen i en glasskiste.

Eller? Alex prøver nemlig å overtale John til at det hele bare var en drøm. Noe John ikke heeelt tror på.

tombasseng

… og trøbbel på jobben

Vi glemmer nesten litt (akkurat som John?) at det foregår et drapsmysterie også utenfor hotellet. Hvem er det egentlig som står bak alt dette, og hvordan kan det kobles opp til det som foregår på hotellet?

pengedrap

Og når vi er inne på det: Hvor er han eklingen med drilldildoen? Vi skal ikke si at vi savner ham, men det har vært besynderlig stille fra den kanten i det siste …

Som mor, så sønn

Du vet at du har med et skikkelig helvetesyngel å gjøre når det første et nyfødt barn gjør er å gå rett i strupen på sykepleieren.

baby1

Nå er jo The Countess glad i å ligge med temmelig mange forskjellige folk … men hvem er det hun kan ha hatt seg med for å få en så «nydelig» baby?

baaaby

Etter kveldens episode av American Horror Story, tar serien juleferie fram til neste episode vises den 7. januar neste år.