Oj, for en The Walking Dead-vending! (<3)

Forrige ukes høl-i-huet-episode av The Walking Dead sparket andre halvdel av sesongen skikkelig i gang – og gårsdagens episode ga oss sannelig mer å tygge på.

Men før vi sier mer om den saken, er det greit å hyle SPOILER. Har du ikke sett episoden, ser du heller reprisen i kveld (tirsdag) klokka 22.55, natt til lørdag 01.40 og natt til søndag 00.30.

Hvor var vi? Jo, glem forrige ukes zombie-invasjon av Alexandria, nå er det åpenbart familieidyll som gjelder. Carl har det åpenbart bra … men er det noe vi har glemt/oversett mellom Rick og Michonne her?

Fryktelig så husvante de var blitt med hverandre, gitt.

1

Nok om det. For, oj, her var det en ny fyr! Som klarer å løpe rett inn i Rick med en åpenbart tynn løgn om at han har zombier i hælene.

Hvorfor munnbindet, forresten?

2

Ah, selvfølgelig. Det er jo … Jesus!

3

En kjent og kjær figur for oss som har lest tegneserien – selv om det ikke virker slik, der han like etter stikker av med provianttrucken (nøklene løftet han fra Rick i sammenstøtet like før).

Dette er en fyr vi nok kommer til å se langt mer til, noe vi gleder oss til – i hvert fall om han er tilnærmet lik tegneserievarianten.

Jesus

Lite avbrekk, bare – vi må få et ordentlig farvel med Deanna:

4

Aaaaadjø. Hyggelig å kjenne deg.

Tilbake til Jesus, som i likhet med tegneseriefiguren er en djevel til å slåss. Det som til slutt tar luven av ham, er den rullende provianttrucken. Au.

5

Rick og Daryl tar ham med tilbake til Alexandria, der Rick åpenbart har andre ting å tenke på …

Oj?

6

Ojoj! OJ!

7

Vi har såpass mye respekt for Michonne og Rick at vi ikke skal vise hva som skjer videre … MEN DU KAN SIKKERT FORESTILLE DEG DET.

Det vi imidlertid ikke hadde ventet, var at Jesus skulle stå ved fotenden av sengen dagen etter. Creepy.

Mer om det neste uke, når The Walking Dead vender tilbake på FOX mandag klokka 21.55!