Ukas Comic-Con-nytt: Verdens beste leketøy og seriegiganter hylles

Snart er det bare én måned igjen til vi sender Hasse Hope & co. avgårde til Comic-Con i San Diego, og allerede har det begynt å dukke opp spennende nyheter rundt sommerens store begivenhet.

Her er noe av det som har skapt mest blest i opptakten til Comic-Con i den siste tiden!

Rick Grimes er poster boy på Comic-Con-badgene

Som vanlig kan vi forvente oss et første ordentlig innblikk i den kommende sesongen av The Walking Dead på Comic-Con – både i form av en trailer, samt via opptredener fra seriens skuespillere.

Nå som enkelte USA-bosatte Comic-Con-deltakerne har begynt å motta sine badges, er det fint å se at de prydes av selveste Rick Grimes. Det lover jo godt!

Stan Lee får sin Hollywood-stjerne under Comic-Con

Endelig, vil vel noen si. Du har garantert lest mange av tegneseriene han står bak, sett filmene han har skapt grobunn for – og kanskje sett ham dukke opp i mange av filmene også?

Marvels grand old man vil dagen før åpningen av Comic-Con bli beæret med sin egen stjerne ved det famøse Chinese Theater på Hollywood Boulevard i Los Angeles – komplett med håndavtrykk-seremoni og det hele.

Noen heldige Comic-Con-deltakere vil også kunne vinne billetter til festen like etterpå, heldiggriser.

Massevis av Comic-Con-eksklusive lekefigurer!

Rundt i om verdens mange nerdeorienterte bokhyller står det også et utall figurer og effekter basert på fanfavoritter – enten det er filmer, tv-serier, tegneserier eller noe helt annet.

Som vanlig er noen av de aller største leketøysprodusentene i dette segmentet tungt tilstede på årets Comic-Con, og de har nå begynt å avsløre noe av det som vil bli gjort tilgjengelig under messen – og for alle oss andre like etter, om man får kloa i dem.

Om du er fan av Game of Thrones, vil du ganske sikkert sette pris på de tre kosedragene Drogon, Rhaegal og Viserion, som kommer fra Factory Entertainment – i tillegg har de spesielt mye kule Deadpool-ting.

Du har garantert sett de etterhvert ikoniske POP!-figurene fra Funko, som også i år slår på stortromma under Comic-Con. De har allerede avslørt seks «bølger» med forskjellige temaer.

Blant godsakene er figurer fra Star Wars, Stranger Things, Twin Peaks, Marvel- og DC-universet … samt T-Dog fra The Walking Dead!

Og apropos kule figurer fra The Walking Dead: Sjekk hva Skybound har kokt sammen til årets Comic-Con …

Go Shiva Force!

Jack Kirby hylles under Comic-Con

Den ikoniske tegneserieskaperen Jack Kirby (1917–1994), ofte kalt «The King of the Comics», er posthumt valgt ut som mottaker av æresprisen 2017 Bill Finger Award for Excellence in Comic Book Writing under årets Eisner Awards-utdeling på Comic-Con.

Kirby skapte eller var med på å skape figurer som (hold deg fast): Captain America, The X-Men, The Fantastic Four, The Boy Commandos, The Newsboy Legion, Young Romance, Sky Masters, The New Gods, The Demon, The Challengers of the Unknown, The Silver Surfer, Sgt. Fury and His Howling Commandos, Nick Fury – Agent of SHIELD, The Avengers, Iron Man, Thor, The Forever People, Kamandi – The Last Boy on Earth, Captain Victory, The Eternals, The Black Panther, Fighting American og mange flere.

Vel fortjent, med andre ord. En annen som også mottar prisen, er Bill Messner-Loebs, for lang og tro tjeneste på en rekke tegneserier – blant annet kinoaktuelle Wonder Woman.

Alle de store er på plass

Det hadde ikke vært en ordentlig Comic-Con uten at alle de store aktørene var på plass, og det er de heldigvis i år. Marvel, DC – og ikke minst Star Wars.

Dette betyr at vi kan forvente store mengder med store nyheter, og ikke minst rykende ferske trailere. DC stiller med fersk selvtillit etter den store Wonder Woman-suksessen, og kan kanskje snakke litt om sine kommende filmer om Aquaman, Batman, Shazam, Cyborg og Green Lantern – og kanskje noe om Flash, Nightwing, Batgirl og Black Adam også?

Marvel har på sin side forhåpentlig gjort oss varme i trøya med (sin nylig hjemvendte) Spider-Man: Homecoming, som har premiere rett før Comic-Con starter.

Samtidig har Game of Thrones sesong sju premiere samme dag som Comic-Con starter. Det blir nok å snakke om!

For å sikre best mulig dekning av San Diego Comic-Con, sender FOX et eget team for å dekke alt som skjer på messa – med Hasse Hope i spissen.

Forvent derfor store og små nyheter her på FOX-bloggen, samt på Facebook– og Instagram-sidene våre både før og under Comic-Con for Norges beste dekning av messa!