Superheltene (og Hasse Hope) gjør seg klare for Comic-Con

Det er ikke bare Hasse Hope som gjør seg klar for Comic-Con om dagen.

Også innbyggerne i San Diego begynner nå å merke at byen snart blir invadert av tusenvis av over snittet popkulturelt interesserte fans (AKA nerder) fra hele verden.

• FOX er best på Comic-Con – og nå sender vi Hasse Hope! 

Nå som det er under en måned til Comic-Con begynner, er det allerede mange aktører som har begynt å kjempe om publikums interesse.

At superheltgiganten Marvel er blant dem som bretter opp ermene mest for å blottlegge muskler, kommer kanskje ikke som en stor overraskelse.

Rundt om i gatene i San Diego kan man nå se bannere for de kommende storfilmene «Thor: Ragnarok», samt serien «Black Panther»:

I «Black Panther» følger vi T’Challa (Chadwick Boseman) som kommer hjem til sitt fødeland Wakanda for å overta tronen etter sin avdøde kongefar. Der venter trøbbel som får europeiske monarkiers småproblemer til å blekne …

Det er mange måter å tiltrekke seg oppmerksomheten fra folk i San Diego. Og når Marvel skal reklamere for mer enn bare kinofilmer – de har også en rekke tv-serier på vei – må de utforske alle mulige flater.

Spesielt godt liker vi vrien de har valgt for å skape blest om den kommende tv-serien «The Gifted», som lages i samarbeid med FOX.

I likhet med spektakulære «Legion», utspiller «The Gifted» seg også i «X-Men»-periferien, der en rekke ungdommer må håndtere både mutantkrefter og utfordringene som følger i kjølvannet av disse.

Og nettopp derfor har t-banen i San Diego blitt omgjort til … mutant-transport!

Selve tv-serien ser unektelig svært spennende ut, og vi krysser fingrene SKIKKELIG masse i håp om at den også dukker opp på FOX her hjemme til høsten.

Om du er interessert i noen DC-relaterte nyheter, har Warner Bros. nylig avslørt at de vil ha premiere på animasjonsfilmen «Batman and Harley Quinn» under Comic-Con.

I filmen, som blir tilgjengelig for alle oss andre i august, kan du blant annet høre «The Big Bang Theory»-stjernen Melissa Rauch stemmelegge selveste Harley Quinn.

I tillegg ryktes det at vi under Comic-Con vil få første trailerglimt fra «Jurassic World»-oppfølgeren – som nå har fått det offisielle navnet «Jurassic World: Fallen Kingdom». Det er jo lov å håpe …

En annen kjent og kjær figur som dukker opp i San Diego under Comic-Con mellom 19. og 23. juli i år, er Conan O’Brien – som vil ha liveshows fra messen gjennom hele uka.

Med andre ord er det mye å forberede seg på – og dette er bare starten på det som kommer til bli hektiske uker opp mot Comic-Con.

FOX sender et eget team med Hasse Hope i tet for å dekke årets Comic-Con her på FOX-bloggen og på både Facebook– og Instagram-profilen vår.

For å gjøre Hasse & co. så klare som mulig, har vi bedt noen med god innsikt i Comic-Con til å komme med sine beste tips. Her først fra Outland:

… og noen fine tips fra arrangøren av Desucon:

Litt fakta om Comic-Con:

  • Startet i 1970, da en gruppe fans av tegneserier, filmer og science – blant andre Shel Dorf, Ken Krueger, and Richard Alf – ville lage en felles arena for å nerde om sine interesser
  • I utgangspunktet var det bare et såkalt «mini-con» på et hotell, med omtrent 100 besøkende
  • Siden den gang har messa vokst kraftig i omfang, og hadde i fjor nesten 170.000 besøkende over fire dager
  • Noen av verdens største innholdsprodusenter – blant dem FOX – ser på Comic-Con som det mest naturlige og viktigste stedet å annonsere nyheter, trailere og annet snacks
  • Det er for eksempel under Comic-Con du kan forvente deg å se den første traileren fra neste sesong av «The Walking Dead» …