Slik var første dagen på Comic-Con

Når du sitter engasjert og følger med på noe, og blir distrahert av noen som går forbi … ikledd kappe, og med to halvmeter høye horn. Det er da du kommer på at, å ja, sant – vi er på Comic-Con.

Torsdag var første offisielle dag av Comic-Con International: San Diego, etter en «preview night» kvelden før. Vi i FOX er, som kjent, på plass.

Vår mann Hasse Hope startet dagen med å klippe til et rødt tørkle, finne frem skinnjakka og sminke seg litt grå i skjegget.

Snart ble han til Negan fra «The Walking Dead», komplett med balltreet Lucille, og satte ut i folkehavet.

(Skinnjakka er riktignok litt for varm utendørs):

Nu kör vi. Negan aka Hasse Hope klar for #SDCC #foxpåcomiccon Stay tuned!

Et innlegg delt av FOX Norge (@foxtvnorge)

Torsdagen gikk relativt stille for seg (med vekt på «relativt»), i alle fall om du tenker på de aller største panelene og lanseringene. Disse følger litt senere i helgen.

Flere høydepunkter var det likevel. For eksempel en sniktitt på «Kingsman 2», som ser vanvittig kul ut …

… et panel som bragte sammen mange av de sentrale folka fra «Battlestar Galactica» for en reunion …

… og et lukket event for andre sesong av «Legion». Her var selvsagt Hasse på plass, og fikk (nesten like selvsagt?) pratet svorsk med Aubrey Plaza og Dan Stevens.

Mens de aller største panelene altså følger nå i løpet helgen, trakk folk i dag til messegulvet. Der er det – for å si det med ett ord – tettpakket.

Finn Waldo:

Det du ser til helt ytterst til høyre i bildet er for øvrig «The Walking Dead»-boothen.

Her kunne man besøke Alexandria Safe Zone, ta en selfie med tigeren Shiva, og gå gjennom en innhegning full av zombier. For å nevne noe.

Ellers på messegulvet er det massevis å se – og kjøpe. Postere og original kunst, tegneserier og bøker, figurer og samleobjekter, t-skjorter og accessories, terninger og spill, og mye, mye mer.
Som vanlig er det også vanvittig mye kul og gjennomført cosplay …

Det skal du få se mye mer av i dagene som kommer – følg med her på FOX-bloggen og på facebook-siden vår for alt fra Comic-Con!

Vet du ikke om du har FOX? Her finner du oss!