Comic-Con dag 2: Folk står i kø over natta for TWD

Skjermen er svart. En port smeller i bakgrunnen. Så kommer det en stemme ut av mørket:

«I hope you got your shittin’ pants on».

Sånn åpner traileren til sesong 8 av «The Walking Dead». Stemmen tilhører vår favorittskurk Negan, og han snakker til Gabriel, presten, som er fanget – og svært forvirret. Shittin’ pants?

«’Cause you’re about to shit your pants», fortsetter Negan, spilt av Jeffrey Dean Morgan. Sjekk traileren her:

Denne ble vist i dag til en fullstappet sal på Comic-Con i San Diego. Nærmere bestemt Hall H, stedet «der det skjer» – som også er beryktet fordi køene begynner dagen i forveien.

Vår egen Negan, bedre kjent hjemme i Norge som Hasse Hope, tok tempen på køen i forkant – og serverte samtidig noen falske spoilere …:

Skuespillerne og serieskaperne var selvsagt til stede på «The Walking Dead»-panelet, som var et av dagens klare høydepunkter på Comic-Con for de (altfor) mange fremmøtte. Også for alle andre enn de 6 500 personene(!) som fikk plass der inne var traileren – som varer i hele fem minutter – dagens store snakkis.

For å ta ett eksempel: Hva i alle dager betyr det at vi ser et frampek av hovedpersonen, Rick Grimes, som en gråsprengt, flere år eldre mann? Kanskje er det hele en drøm?

Vi i FOX er som kjent på plass på messen, og vi spurte et knippe med korrekt kledd fans om nettopp hva de tror alt dette kan bety …

Ved siden av «The Walking Dead» handlet Comic-Con i dag om blant annet «Big Bang Theory», «Marvel’s The Defenders» og, ikke minst, «Game of Thrones».

Vi fikk et glimt av skuespillerne fra sistnevnte da vi undersøkte hvorfor det var ekstremt mye folk samlet på ett sted selv etter Comic-Con-standard på messegulvet:

Der var Game of Thrones-skuespillerne, gitt! #SDCC #SDCC2017 #foxerbestpåcomiccon

A post shared by FOX Norge (@foxtvnorge) on

I de mindre rommene har det også som vanlig vært program hele dagen, hvorav det største må ha vært den snart 95 år gamle legenden Stan Lee i samtale med yngre nerdehelter som Felicia Day og Adam Savage.

Vi fikk også en uventet smak av Norge, fra «Star Wars»-veteran Craig Miller, den første sjefen for «fan relations» hos Lucasfilm.

Og – som vanlig, cosplayet på Comic-Con er utrolig:

I morgen, lørdag, er den kanskje mest tettpakkede dagen av dem alle, så følg med – vi kommer tilbake med mye mer både på Instagram, Facebook og her på bloggen.

Vet du ikke om du har FOX? Her finner du oss!